Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, çabucak okkalı insanoğlunun aculca çıkış yapabilmesi için yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zahmetsiz olması manaına hasılat.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör altına tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu kalıp çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Her hengâm azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya yahut Yangın kapısı istanbul değişik bir yük bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bununla yanında hordaki kriterlere ehil olan yerlerde uslu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size selen verecektir.

Report this wiki page